piatok 23. augusta 2013

Inšpirácia: Miroslava/ Mira Duma

Táto nová kategória bude o ľuďoch, ktorí ma v móde veľmi inšpirujú a obdivujem ich štýl.
Jednou z týchto ľudí je určite Miroslava Duma. Už z mena je jasné, že je to Ruska, o ktorej ste už určite niečo počuli.
This new category will be about people, who inspire me in fashion and I admire their style. One of these people is for sure Miroslava Duma. It ´s clear from name, that she is Russian and I´m pretty sure that you´ve heard something about her.

Mira začínala ako módna redaktorka Harper´s Bazaar, no skutočne ju preslávil až jej blog Buro 24/7, ktorý založila s kamarátkou. Na blogu sa zaoberá módnymi novinkami, ktoré má z prvej ruky, lebo sa zúčastňuje na väčšine módnych prehladok a akcií, dokonca nakukne aj do zákulisia. Vyštudovala ekonómiu a medzinárodné vzťahy na Moskovskom inštitúte medzinárodnych vzťahov. Je vydatá a má jedného syna. Vďaka blogu a jej nezameniteľnému štýlu sa počet jej fanúšikov každý deň zvyšuje.
Mira started as fashion editor Harper´s Bazaar, but she became truly popular thanks to her blog Buro 24/7, which she founded with her friend. On blog, she deals with fashion news, which she has straight from the horse´s  mouth because she takes part in majority of fashion shows and actions, she even peeps at the backstage. She graduated from economy and international relations on Moscow Institute of International Relations. She´s married and she has one son. Thanks to her blog and her immutable style, number of her fans is growing every day.

Zbožňujem spôsob, akým kombinuje zdanlivo nezlúčiteľné kúsky. V jej štýle obliekania cítiť mladosť, sviežosť a hravosť. Materiály, farby, strihy, dokonca aj doplnky, ktoré má na sebe v jednom outfite sú také odlišné, až sa perfektne sa dopĺňajú. Nie každý by mal odvahu si obliecť niečo také výrazné- a práve to sa mi na tom páči, že podobný outfit neuvídíte na každom druhom človeku, ktorého stretnete.

I love the way she combines seemingly incompatible pieces. I can feel youth, vividness and playfulness in her style. Materials, colors, cuts, even also accesories, which she wears in one oufit, are so different that they perfectly complement the oufit. Not everyone would have a courage to wear something so shining- and this is what I love about it. That you won´t see similar outfit at every second person you meet.


Tu je pár jej outfitov.
Here are some her outfits.

streetcatwalk.com  
 
iamshoeshopping.com



summerslookbook.blogspot.com

sparklyfashion.com

purseblog.com

fashionista.com

forallthingsbeautyxo.blogspot.com

keltiecoollen.buzznet.com

tumblr.com

fashionista-next-door.com

10 komentárov:

  1. Dobrý článok a krásne outfity. Nie sú síce celkom nositeľné na bežný deň, ale inšpiratívne sú nepochybne. Najviac sa mi páči 1. a 6. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Mne by nevadilo ich nosiť aj na každý deň. :) Veď vieš, že moje motto je stand out in the crowd. :D

      Odstrániť
  2. I love her style and her wardrobe!!!!!
    Mira is a great fashion icon!!!!
    Happy friday Lia and tnx for your lovely words!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I love it, too. I absolutely agree- she has a great style. :)
      Enjoy a day, Paola! :)

      Odstrániť
  3. Pocujem o nej prvy krat, ale fotky sa mi celkom pacia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snažila som sa z netu povyberať také najlepšie. Aj keď je pravda, že každý jej outfit je skvelý. :)

      Odstrániť
  4. Mne sa najviac páči tretí a štvrtý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna sa páčia všetky. :D V každom je nejaký výrazný prvok. :)

      Odstrániť