streda 20. marca 2013

Tip: Pánsky štýl


Už  pár rokov sa snaží nájsť miesto v našich šatníkoch, no až teraz sa prejavil naplno. Pánsky štýl neprichádza, už dávno je tu!


   


Klobúky, vesty, košele, široké nohavice, kravaty,...Nebojte sa z času na čas presunúť ženskosť do ústrania a dať prednosť troche ,,maskulínosti´´.

Nejedná sa o nič nové, veď už prvá dáma módy, Coco Chanel,  tvorila svoje známe kolekcie na tomto princípe.

 
Základným prvkom je sako alebo pánsky klobúk. K nim sa zväčša pridáva jednofarebná košeľa, kravata alebo motýlik a nutnosťou sú aj široké nohavice. Zlatým klincom je vesta alebo topánky na nízkom opätku, no ten nie je nutný. Ak sa lepšie cítite na vysokých opätkoch, tak prečo nie?



Klobúky a vesty sú takisto populárne už nejaký ten čas, no väčšinou sú nosené k rifliam a k bežným tričkám. Samozrejme aj takto sú chic, ale s košeľou vytvárajú ten správny dojem. Najlepšie čo môžete urobiť je nosiť klobúky s rozpustenými vlasmi.

Kravata je ďalší diskutabilný doplnok. Ženy sa jej mnohokrát boja, pretože si myslia, že v nej nevyzerajú dostatočne žensky. No ja vravím-ako môže niekto nepôsobiť žensky ak má ,,štekle´´ a na perách červený rúž?

To je moja rada, pre všetkých, čo si myslia, že pánsky štýl nie je nič pre nich. Nahoďte sa do bielej košele, klobúka, topánok s vysokým opätkom a použite líčenie á la femme fatale a zaručujem vám, že ženskosť máte vo vrecku.




Zdroje obrázkov: tvnoviny.sk, supervizaz.net, modnipeklo.cz, jenzeny.cz, gonzotimes.com


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára