utorok 17. septembra 2013

Recenzia/ Review: Garnier Pure Active ExfoBrusher & Balea soft & clear antibakteriálna pleťová voda/ antibacterial face lotion


Dnes som sa rozhodla, že urobím recenziu na tieto 2 produkty.

Today, I decided I´m going to do a review on these 2 products.

 Garnier Pure Active ExfoBrusher
Balea soft & clear pleťová voda





















Ako prvý Garnier:
Kúpila som si ho najmä kvôli tým štetinkám. Chcela som nejaký poriadny píling a môžem povedať, že s týmto som celkom spokojná.
Konzistencia: Gél, ktorý sa vytlačí na štetiny
Účinnosť: Po prvom použití máte tvár ako detský zadoček. Naozaj ju vyhladí. Po opakovaných použitiach sa tento efekt zmierňuje. Pomáha najmä pri čiernych bodkách, ktoré po použití vidno minimálne. Ale pri vyrážkach som si nijaký účinok nevšimla. Taktiež hladká pokožka nevydrží veľmi dlho, ale keďže je to píling, tak sa nemôže používať viac ako 3x do týždňa. Skúsila som častejšie, ale pokožka je potom veľmi šupinatá a viac jej to uškodí, ako pomôže.
Použitie: Vrch otočiť v smere šípky, stlačiť obal aby z neho na štetiny vyšiel gél a potom znovu otočiť, aby gél nespadol späť. Po vlhkej pokožke prechádzame štetinkami a nakoniec penu zmyjeme.
Cena: okolo 5 eur

As first Garnier:
I ´ve bought it mainly because of these little bristles. I wanted some good peeling and I can say that I´m quite satisfied with it.
Consistence: A gel which will push out on bristles
Efficiency: After first use you have face like a baby´s botty. It really smooths it. After repeated usings this effect is reduced. It helps mainly against blackheads, which are after using reduced at minimum. But when it comes to pimples, I didn´t see any result. Smooth skin also doesn´t stand for a long, but because it´s a peeling, it can´t be used more than 3 times a week. I tried it more often, but then, skin is very scaly so it more harmed than helped.
Using: We turn the top in direction of arrow, we push cover to gel comes out on bristles and then we turn it again to not to fall gel down. We come through moist skin wih bristles and at the end we wash foam away.
Price: about 5 euros
 


Moje hodnotenie:
 My rating:
7/10


Balea soft & clear antibakteriálna pleťová voda
Balea soft & clear antibacterial face lotion
 
Pleťovú vodu som si kúpila najmä kvôli cene. Stála niečo okolo 2,50- 3 eur. A teraz sa ani nečudujem prečo bola taká lacná.
Konzistencia: voda
Účinnosť: Zlá. Nepomohla proti čiernym bodkám ani vyrážkam. V obale voňala veľmi dobre ale na tvári otrasne, dokonca som ani kvôli tomu nemohla zaspať. Proste veľmi výrazná chemická vôňa. Ale najhoršie bolo to, že po použití sa vstrebala iba trochu a na celej tvári ostal lepkavý povlak. Úplne sa mi počas spánku na neho lepili ruky. Hnus. Určite si ju už nekúpim.

I´ve bought this face lotion mainly because of price. It cost something about 2,50-3 euros. And now, I am not wondering why.
Consistence: a water
 Efficiency: Bad. It didn´t help against blackheads and pimples, neither. In cover it smelled really good but on a face it was awful. I even couldn´t fall asleep because of it. Just some really strong chemical smell. But the worst was that after application, lotion absorbed only slightly and on the whole face stayed sticky coating. During sleeping, my hands were clinging to it. Disgusting. I´m sure I will never buy it again.
 
 
 
Moje hodnotenie:
My rating:
2/10



16 komentárov:

  1. Tento peeling mám doma a nějak mi nesedl. Rudne mi po něm tvář. :/ :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je škoda, mne sa to ešte nestalo. Možno máš veľmi citlivú pleť.

      Odstrániť
  2. Ja mam normalne taku kefku elektricku a je to super. Mozem si na nu dat hocico. ;) a plet je ako ritka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow, o takej som ešte nepočula, ale určite je to super. :)

      Odstrániť
  3. úplne súhlasím s tým, čo si povedala
    ten garnier mám sama doma a naozaj doporučujem... ;)
    inak prosím pridala by si sa do gfc na mojom blogu (dole, "následníci") veľa by to pre mňa znamenalo, aj by som oplatila, ďakujem <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pridala by som sa, ale neviem, aký máš blog, lebo si ho nenapísala.

      Odstrániť
  4. To od Garnieru jsem používala,ale teď sem našla lepší:)
    www.enarastyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A čo? Poraď, rada skúsim niečo nové, čo mi aj zaberie. :)

      Odstrániť
  5. I love Garnier Lia, always great products!!!!
    Kisses and good luck for my giveaway!!! ;)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. It´s good brand, but not my favourite. Just an average. But I really like this product :)
      Thanks. Have a nice tuesday. :)

      Odstrániť
  6. Vodičku som neskúšala, ale garnier mám rada. :-)

    OdpovedaťOdstrániť