piatok 22. februára 2013

Hudobné ocenenia Brit Awards

Tento týždeň sa uskutočnilo odovzdávanie cien britským hudobníkom s názvom Brit Awards. Dámy si na túto príležitosť vybrali väčšinou jednofarebné outfity-zväčša čierne, no našlo sa aj pár výnimiek, ktoré zpestrili inak jednoliatu zmes šiat.V pokračovaní článku prikladám pár fotiek a môj názor na ich róby.



Taylor Swift



Prvá dáma z kategórie čiernych šiat. V tomto prípade outfit ako celok nepôsobí fádne, pretože šaty sú zaujímavo riešené. Prestrih šiat po oboch stranách nôh je prekrytý priehľadnou látkou v rovnakej farbe ako šaty. Taylor zvolila ako doplnok opasok a náramok v rovnakom metalickom odlesku zlatej. Keďže tu nie sú žiadne iné doplnky, pozornosť sa zameriava na výrazný opasok, čo je podľa môjho názoru veľmi dobrá voľba.












 


Zoe Hardman
Zoe  zvolila farebné šaty so zaujímavou potlačou. Fialová by pekne dopĺňala tmavozelenú farbu, no žltá pôsobí veľmi nesúrodo v celom outfite. Strih šiat by lepšie vyznel s výstrihom a bez rukávov. Topánky sú samy o sebe úžasné, ale v kombinácii s výraznými šatami tvoria len ďalší do očí bijúci prvok.








Rita Ora

Rita uprednostnila marhuľové šaty pred čiernymi, no táto voľba jej veľmi nevyšla. Farba šiat splýva s farbou jej pokožky a preto vyzerá bledo. Strih tiež nie je práve najlepší, pretože deformuje Rite postavu a vyzerá o číslo väčší ako by potrebovala. S líčením to mierne prehnala keďže krvavočervené pery nie sú šťastným výberom k modro-sivým tieňom. Kúskom, čo ju zachránil je krásna metalická clutch bag.








 


Rebecca Ferguson
Moja jednoznačná favoritka je Rebecca Ferguson. Zvolila si čierne šaty, no v tomto prípade jej k takému výberu tlieskam. Vrchná časť šiat je riešená vzorom-čipkou, ktorá je v poslednom období veľmi obľúbená. Spodnú časť tvorí len jednoduchá čierna látka s hlbokým rázporkom pri ľavej nohe. K šatám si vybrala sivé ihličky so zvýšenou platformou. Tieto topánky pekne dotvárajú outfit a vymaňujú ho zo stereotypu nude lodičiek. Podľa mňa si zaslúži jednotku s hviezdičkou.






Katherine Jenkins



 Potlač na týchto šatách považujem za jedinečnú a veľmi originálnu. Dôsledné skĺbenie podobných farieb vyústilo do vytvorenia krásnych šiat. No predsa jednu chybičku krásy tu nájdem a to strih. Šaty patria k ďalším, ktoré vyzerajú o číslo väčsie ako by mali byť a preto opäť deformujú postavu. Modré metalické odlesky lodičiek dotvárajú pestrý oufit a podieľajú sa na hravosti šiat.











                                                                       





 Jesssie J                              Outfity týchto troch dám považujem                                                   nešťastnú voľbu. Fádna čierna farba šiat
                                              nie je ničím ozvláštnená a pôsobí veľmi
                                              ponuro. Jessie J šaty okorenila aspoň
                                              zlatým opaskom, no ďalším potrebným
                                             doplnkom  bol náhrdelník, ktorý tu žiaľ
                                             chýba. Emeli Sande a Dalilah nestavili na
                                             žiaden doplnok a to sa im vypomstilo. U
                                             Dalily je to jedine zaujímavo
                                             riešený dekolt,
                                             ale Emily ma svojím oufitom vonkoncom
                                             nezaujala.






  Emeli Sande      








  Dalilah








Zdroj fotiek: Diva.sk-Reuters, Isifa, SITA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára